Ksenija

Živim u urbanoj sredini, na sreću ima dosta prirode. Kad sam otišla u mirovinu otkrila sam digitalni fotoaparat i kako je divno da mogu slikati prirodu. Na žalost već sam jedan fotić istrošila i nadam se da ću nekako doči do drugog. Ovaj sam blog otvorila da podijelim slike sa vama i isto tako neka svoja razmišljanja. Ono šta je lijepo meni ne mora biti vama pa možete biti i strogi u kritici. Ovo što sam slikala nije profi a nisam ni ja.

24 siječnja 2008

Klikni na sliku da uvečaš

Pošto više nemam ideje o čemu da vam pišem , barem za sada. Odlučila sam da vam stavljam svoje fotografije jer su one moja velika ljubav. Zapravo na taj način sam i postala blogerica. Moj prvi fotić koji sam dobila rado je tako divne fotografije cvijeća ,moje druge ljubavi . Pa sam pomislila da to još netko treba vidjeti i tako sam se odlučila da postanem blogerica. A da samo to nije gledanje slika popratila sam ih pričom i to na neki drugi način. Zapravo želja mi je bila da svakom cvijetu dam karakter i da ga oživim u vašim mislima. Koliko sam uspjela ne znam ali se nadam da su neki i uživali u pročitanom. Stavila sam vam i orhideju kako je ja vidim i naglasila sam uvećanjem to moje viđenje pa me zanima kako ste vi to vidjeli i dali išta vidite.

Oznake:

2 Comments:

  • At 16/3/08 3:18 PM, Blogger Viooltje said…

    Odličan blog, kad već ne možemo drugima pokazati kako mi vidimo svoje biljke i svoj vrt, preostaje nam ono najbliže - objektiv. Zato svaka čast na odličnim fotkama, i jako mi je drago što sam naišla na Vaš blog. Evo i proljeće nam je na pragu, već se vidim kako puzim po vrtu i škljocam aparatom, a vjerujem da je tako sa svim ljubiteljima prirode i fotografije. Pozdrav iz susjedstva

     
  • At 12/4/08 6:15 PM, Anonymous Anonimno said…

    Zurlice, nisam ti odavno ostavila svoj komentar.. jednostavno sam bez teksta ili se moram stalno ponavljati. Ne samo da su ti fotografije prekrasne i zanimljive, zanimljivo i pišeš, ali mene najviše fasciniraš ti, tvoja upornost i uspješnost da svoj hobi podijeliš i sa drugima.
    Znajući kako si počela, dobijem strašnu želju da i ja pokušam nešto svoga podijeliti s drugima, ali NEMAM POJMA KAKO. Smijem se nad sobom i otvorenim blogom u kojeg gledam i nemam pojma šta sa njim :)
    Zurlice, pozdrav tebi i tvom zakonitom ;)

     

Objavi komentar

<< Home