Ksenija

Živim u urbanoj sredini, na sreću ima dosta prirode. Kad sam otišla u mirovinu otkrila sam digitalni fotoaparat i kako je divno da mogu slikati prirodu. Na žalost već sam jedan fotić istrošila i nadam se da ću nekako doči do drugog. Ovaj sam blog otvorila da podijelim slike sa vama i isto tako neka svoja razmišljanja. Ono šta je lijepo meni ne mora biti vama pa možete biti i strogi u kritici. Ovo što sam slikala nije profi a nisam ni ja.

01 lipnja 2006


ZVJEZDAN i laptir

Zvjezdan cvijet koji hrani pčelice i neke druge životinjice koje se hrane nektarom i imaju potrebu za peludnom prašinom. Drugi naziv je Aster carysanthemum i znači cvjet sunca. Imala sam sreču da mu je u posjet došao prelijepi leptir i da sam ga uspjela slikati. Sjećam se da sam sva drhtala od sreče da ču slikati leptira na lijepom zvjezdanu. Bojala sam se da neče slika uspjeti ali kako vidite uspjela je barem za moje kriterije. Zvijezde na nebu a ovo su zvijezde u mom vrtu .Ako vam netko pokloni buket zvjezdana govori vam o nježnosti u ljubavi

2 Comments:

  • At 3/6/06 10:17 AM, Anonymous Anonimno said…

    ponovno sam nešto novo naučila.. :o) ovo o zvjezdanu nisam znala.. sad se nadam da će mi ih dragi pokloniti.. :o)) pusa! želim ti ugodan vikend i da nam se konačno pojavi sunce!

     
  • At 3/6/06 2:26 PM, Anonymous Anonimno said…

    Veliki pozdrav Ksenija. Nije me bilo neko vrijeme iz vise razloga a najveci su bili neke privatne obaveze koje su uzrokovale neinspiraciju i nedostatak vremena za bloganje :) Pogledao sam sve slike koje sam propustio a posebno me se dojmila ova iz Selca, ova uporna smokva, pa da to niste vi napisali i vidjeli mislio bi da je photoshopirano. Nevjerovatno gdje sve rastu!

     

Objavi komentar

<< Home