Ksenija

Živim u urbanoj sredini, na sreću ima dosta prirode. Kad sam otišla u mirovinu otkrila sam digitalni fotoaparat i kako je divno da mogu slikati prirodu. Na žalost već sam jedan fotić istrošila i nadam se da ću nekako doči do drugog. Ovaj sam blog otvorila da podijelim slike sa vama i isto tako neka svoja razmišljanja. Ono šta je lijepo meni ne mora biti vama pa možete biti i strogi u kritici. Ovo što sam slikala nije profi a nisam ni ja.

25 siječnja 2008

10 Comments:

  • At 29/11/06 11:33 PM, Anonymous Anonimno said…

    kad sljedeći put napišete post biti će to vjerovatno datum koji ste unaprijed stavili,ili će tada po Vašem proračunu procvasti ,nekako baš tih dana ,neka od snimljenih biljaka,lijepo,još da imam veliki ekran ,pa da upadnem u cvijet

     
  • At 3/12/06 12:02 AM, Blogger Ksenija said…

    Anonimus, Ako želim da ovaj post ostane na tom mjestu gdje je sada moram napisati datum puno u naprijed jer inače kod drugog pisanja on ide prema dolje i u arhivu.A ja želim da mi je to cvijeće tu na vrhu posta.Nisam znalac u preinaki bloga pa se snalazim na taj način. Komentar ste napisali vrlo sinpatično i dođite mi opet

     
  • At 1/1/07 9:41 AM, Anonymous Anonimno said…

    Stigla je i Nova godina, u sjaju i lepršavosti, obećavajući puno više i ljepše od Stare. Vidjet ćemo hoće li održati obećanje, ili je bila samo slatkorječiva, ali ja želim od srca da bude i ljepša i uspješnija i veselija i radosnija i da donese zdravlje, blagostanje i ispunjenje svih želja, pa i onih najskrivenijih.

     
  • At 16/2/07 11:21 PM, Anonymous Anonimno said…

    Administrator je uklonio komentar.

     
  • At 20/2/07 8:55 AM, Anonymous Anonimno said…

    Administrator je uklonio komentar.

     
  • At 10/7/07 8:19 PM, Blogger Pričalice said…

    Hvala Vam gospođo Ksenija!

     
  • At 10/7/07 8:22 PM, Blogger Pričalice said…

    Pokušavale smo da vam odgovorimo na vaš kmentar ali nikako nismo mogle eto sad smmo uspijele. Puno nam to znači što ste nam vi prva komentirala naš blog jer tek smo u samom početku pa se snalazimo kako znamo i umijemo . Lijepi pozdrav od nas !

     
  • At 6/8/07 11:15 AM, Anonymous Anonimno said…

    Prekrasni su galebovi, odlično si ih slikala! Ja sam svoj blog skroz zapustio al neću ga se odreći! Jednom kad me popusti volja za slikanjem možda se vratim i u pisanom obliku :)

     
  • At 2/11/07 9:56 AM, Anonymous Anonimno said…

    25. siječnja 2008. imat ću 55. rođendan. Hvala na lijepoj slikovnoj čestitci! 2. studenog 2007.

     
  • At 15/4/11 1:32 AM, Anonymous Anonimno said…

    Хвала за занимљиве информације

     

Objavi komentar

<< Home