Ksenija

Živim u urbanoj sredini, na sreću ima dosta prirode. Kad sam otišla u mirovinu otkrila sam digitalni fotoaparat i kako je divno da mogu slikati prirodu. Na žalost već sam jedan fotić istrošila i nadam se da ću nekako doči do drugog. Ovaj sam blog otvorila da podijelim slike sa vama i isto tako neka svoja razmišljanja. Ono šta je lijepo meni ne mora biti vama pa možete biti i strogi u kritici. Ovo što sam slikala nije profi a nisam ni ja.

08 lipnja 2006

TEKOMA

Ljepotica iz porodice loza. Dobra penjačica, najbolja za koju znam. Na svojim lijanama ima hvataljke kojima se penje i do dvanaest metara u vis a može ići isto toliko u širinu. Što se tla tiče skromna je ali joj je bitno da ima dosta topline i kao da se hrani suncem. Ako joj se drastično režu izdanci ona će nas nagraditi još bogatijom cvatnjom.
Stanujem u osmerokatnici posadit ču je i baš me zanima do kojeg će kata doći . Nadam se da joj put neće uskratiti netko iz susjedstva.






3 Comments:

  • At 9/6/06 7:30 PM, Anonymous Anonimno said…

    Imam tu "trubicu" (opet lokalni naziv) al ona vapi za visinom pa se kod mene "pati" po čempresima.
    Eh kad bih ja htio imat sve ;)))

     
  • At 10/6/06 6:47 AM, Anonymous Anonimno said…

    Doci ce do vrha ako joj se da dovoljno vremena! Biljke su uporne. Pozdrav iz suncane Rijeke, cini se da ce dan biti lijep :)

     
  • At 23/8/07 9:07 AM, Anonymous Anonimno said…

    Lijepa, ali viža napast.Kooooooooorov, širi li se širi. I nikako da je istrijebim

     

Objavi komentar

<< Home